Ajuntament

Joan Vila i Matabacas
Com Alcalde d’Aiguafreda vull donar-li la benvinguda a la pàgina web del nostre municipi, espero que trobi en ella tota la informació que desitja i les connexions amb organismes, entitats, empreses o llocs interessants amb els que estem vinculats.

Aiguafreda és un poble petit, bonic i acollidor que té una situació privilegiada, entre el massís del Montseny i els cingles del Bertí, i que oferix moltíssimes possibilitats per els amants de la natura, l’esport, la història, el muntanyisme, la tranquil·litat i la bona taula.

Les noves tecnologies ens donen l’oportunitat de comunicar-nos a distància, i això és bo, però és encara molt millor el contacte personal.

Explori la nostra pàgina web per tenir un bon coneixement del nostre municipi i, quan ho desitgi, vingui a Aiguafreda a conèixer, personalment, el nostre poble, la seva gent i el seu entorn privilegiat. Estic segur que no se n’arrepentirà i que, sovint, estarà entre nosaltres.

Gràcies per haver visitat la web i rebi una cordial salutació.

Joan Vila i Matabacas
Alcalde d’Aiguafreda

···········································

Como Alcalde de Aiguafreda quiero darle la bienvenida a la página web de nuestro municipio, espero que encuentre en ella toda la información que desea y las conexiones con los organismos, entidades, empresas o lugares interesantes con los que estamos vinculados.

El nuestro es un pueblo pequeño, bonito y acogedor que goza de una situación privilegiada, entre el macizo del Montseny y los riscos del Bertí, y que ofrece innumerables posibilidades para los amantes de la naturaleza, el deporte, la historia, el montañismo, la tranquilidad y la buena mesa.

La nuevas tecnologías nos ofrecen la posibilidad de comunicarnos a distancia y aunque ello es bueno es, todavía, mucho mejor el contacto personal.

Por ello le invito a que explore nuestra página web, para saber más cosas de éste municipio, y cuando lo desee, venga a visitarnos personalmente para conocer mejor nuestro pueblo, sus gentes y su privilegiado entorno. Tengo la seguridad de que, si lo hace, no se arrepentirá y estará muy a menudo entre nosotros

Gracias por haber visitado la web y reciba un muy cordial saluto.

Joan Vila i Matabacas
Alcalde de Aiguafreda